JS Elservice Göteborg

El ska inte vara svårt. El ska vara lätt.

Vi utför all form av elarbeten i Göteborg och vi tycker att el skall vara lätt. El driver all utveckling framåt och vi finns här för att hjälpa företag och privatpersoner i Göteborg med elomställningen ur ett hållbarhetsperspektiv samt ett ekonomisk perspektiv. Efterfrågan på smarta lösningar för hemmet, som kan underlätta vardagen men samtidigt bidra med besparingar ekonomiskt samt bättre miljö, är något som ökar i takt med att priset för investeringarna minskar. Det finns även möjlighet att få bidrag i form av gröna skatteavdrag som ytterligare hjälper till att ta steget. Alla våra elektriker har rätt utbildning och behörigheter. Våra elektriker arbetar för att du skall få en säker el som i hemmet som är lätt att använda.

Laddbox, solceller eller hjälp med ett jordfel. Vare sig om det är ett stort projekt eller ett litet finns vi här med vårt stora engagemang. Vårt kontor ligger i Västra Frölunda men vi utför elarbeten i Hela Göteborg. Även om det är söder om Göteborg så som Lidome, Kållered, Mölnlycke, Kungsbacka, Mölndal och Frölunda men även centrala Göteborg och norr om Göteborg så som Torslanda, Lerum, Kungälv och Stenungsund.

El skall vara lätt att få hjälp med, att förstå och berätta om. Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare.

Telefon för Elektriker i Göteborg: 031-734 27 60

Pris på centralbyte är lätt

Går ni i funderingar på att uppgradera er elcentral? Funderar ni på att bygga ut och behöver med plats i centralen? 

Räkna bara antalet säkringar i Er befintliga elcentral och läs av vad Ert fastpris för utbyte blir. Kolla även av så att måtten på den nya centralen räcker för att täcka igen hålet i väggen bakom den gamla centralen, eller prata med oss! 

Vi byter ut er elcentral, samtliga säkringar, installerar jordfelsbrytare, kontrollerar att allt är el-säkert och uppdaterar samtidigt er dokumentation så att ni vet vad som går till vad. El ska vara lätt. 

Viktigt att tänka på:

  • Om er anläggning i dagsläget inte har en jordfelsbrytare kan dolda jordfel i anläggningen upptäckas i samband med nyinstallation. Vid omfattande felsökning och åtgärd av jordfel tillkommer 455 kr/arbetstimme. 
  • Alla priser inkluderar arbete, material (och transportkostnader upp till 50 km från något av våra kontor. Vid längre körsträckor tillkommer kilometerersättning på 5 kr/km. 
  • Bytet av elcentral kan ta upp till en arbetsdag beroende på storlek – se till att ni klarar av vara strömlösa under arbetet. 
  • En förutsättning för arbetet är att området omkring elcentralen är röjt och åtkomligt för vår elektriker. 

Pris på laddboxar är lätt

Alla laddboxar kommer med uttag typ 2 vilket gör att de passar till alla moderna el- och laddhybrider. Läs mer hos din biltillverkare kring kompatibilitet eller fråga oss!

Har Ni solceller hemma eller funderar på att investera? Med *Zappi solcellspaket får Ni en extra uppsättning lastbalansering och trådlös styrenhet för avkänning av solcellsanläggningen, som krävs för intelligent styrning och Eco-laddning av Er bil.

Viktigt att tänka på:

  • Alla priser inkluderar upp till 10 m kabel för max 32A 3-fas och kabelförläggning från elcentral. Vid längre sträckor än 10 m tillkommer 120 kr per extra meter.
  • Befintlig elcentral och huvudsäkring förutsätts vara tillräcklig för installation. Säkring för laddboxen ingår i priset. 
  • Befintlig kanalisation förutsätts finnas och kan utnyttjas för dragning av ny kabel till laddbox alternativt att utanpåliggande dragning utan hinder är möjlig. För kabelskydd tillkommer 80 kr/m.
  • 1 st håltagning genom träkonstruktion, tex yttervägg ingår. Vid extra håltagning tillkommer 90 kr/genomföring. Vid genomföring i betong, dimension max 16mm diameter, tillkommer 195 kr/genomföring.

Att hitta rätt pris är lätt

Framtidens smarta och hållbara vardag byggs kring elektricitet.
Vi tycker att det skall vara lätt att få ett bra pris. Fyll i dina uppgifter i formuläret och skicka en förfrågan. Det går också bra att maila info@jselservice.se eller ringa oss.