Laddbox i Skåne

Vi installerar laddboxar i Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd.

Våra elektriker i Skåne utför installationer av laddboxar i Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. Specialiserade på att göra laddbox lätt för dig. Här kan du läsa mer om de lösningarna vi tillhandahåller eller kontakta oss så hjälper vi dig med det du söker kring laddboxar.

laddboxar
Spela videoklipp

Att ladda bilen effektivt är faktiskt ganska lätt

Framtidens smarta och hållbara vardag byggs kring elektricitet. Vi tror på att det skall vara lätt att vara en del av elomställningen.

Vill du investera i en laddbox för hemmet?

Elbilar blir ett mer och mer vanligt färdmedel och ersätter eller kompletterar den traditionella bränslemotorn. Utmaningen med elbil är att det krävs lite mer planering för att nyttjandet skall bli så smidigt och effektivt som möjligt. Tillgång till egen laddbox är verkligen ett sätt att göra ägandet av elbilen lätt.

Vi samarbetar med EV Solutions

För att du som kund ska få ett så bra erbjudande som möjligt för elbilsladdning samarbetar vi med EV Solutions både i Skåne och Göteborg. Du får en nyckelfärdig lösning med snabb och säker elbilsladdning. Via länken här intill får du ett riktigt bra erbjudande avseende en snabb och enkel laddlösning som passar dig.

  • Nyckelfärdiga laddboxar
  • Avdrag för grön teknik
  • Garanti på laddbox och installation

Viktigt att tänka på:

  • Välj effekt utifrån huvudsäkringar och biltyp samt körmönster. Desto högre effekt din laddbox kan leverera desto snabbare laddas bilen. En laddbox på 4 kW laddar ca 2 mils körning i timmen sen finns det laddboxar med mycket högra effekt men det ställer också krav på husets huvudsäkringar.
  • Välj en smart laddbox som kan samverka med dina befintliga eller framtida solceller för optimerad kostnadseffektivitet
  • Se över ditt abonnemang och se om du kan få ett avtal där du kan köpa el på timbasis. På så sätt kan du ladda bilen under ”billiga” timmar på dygnet.

Pris på laddboxar är lätt

Alla laddboxar kommer med uttag typ 2 vilket gör att de passar till alla moderna el- och laddhybrider. Läs mer hos din biltillverkare kring kompatibilitet eller fråga oss!

Har Ni solceller hemma eller funderar på att investera? Med *Zappi solcellspaket får Ni en extra uppsättning lastbalansering och trådlös styrenhet för avkänning av solcellsanläggningen, som krävs för intelligent styrning och Eco-laddning av Er bil.

Viktigt att tänka på:

  • Alla priser inkluderar upp till 10 m kabel för max 32A 3-fas och kabelförläggning från elcentral. Vid längre sträckor än 10 m tillkommer 120 kr per extra meter.
  • Befintlig elcentral och huvudsäkring förutsätts vara tillräcklig för installation. Säkring för laddboxen ingår i priset. 
  • Befintlig kanalisation förutsätts finnas och kan utnyttjas för dragning av ny kabel till laddbox alternativt att utanpåliggande dragning utan hinder är möjlig. För kabelskydd tillkommer 80 kr/m.
  • 1 st håltagning genom träkonstruktion, tex yttervägg ingår. Vid extra håltagning tillkommer 90 kr/genomföring. Vid genomföring i betong, dimension max 16mm diameter, tillkommer 195 kr/genomföring.