Laddbox

Elbilar blir ett mer och mer vanligt färdmedel och ersätter eller kompletterar den traditionella bränslemotorn. Utmaningen med elbil är att det krävs lite mer planering för att nyttjandet skall bli så smidigt och effektivt som möjligt. Tillgång till egen laddbox är verkligen ett sätt att göra ägandet av elbilen bekymmersfritt.

Laddbox

Vad behöver du då tänka på när du skall investera i en laddbox för hemmet? 

  1. Välj effekt utifrån huvudsäkringar och biltyp samt körmönster. Desto högre effekt din laddbox kan leverera desto snabbare laddas bilen. En laddbox på 4 kW laddar ca 2 mils körning i timmen sen finns det laddboxar med mycket högra effekt men det ställer också krav på husets huvudsäkringar.
  2. Välj en smart laddbox som kan samverka med dina befintliga eller framtida solceller för optimerad kostnadseffektivitet
  3. Se över ditt abonnemang och se om du kan få ett avtal där du kan köpa el på timbasis. På så sätt kan du ladda bilen under ”billiga” timmar på dygnet.
Vi berättar gärna mer om de lösningarna vi tillhandahåller samt hjälper dig med all den informationen du söker kring laddboxar. Fyll i vårt formulär eller ring oss idag!

 

Vi samarbetar med Laddboxbolaget

Tillsammans med Laddboxbolaget erbjuder vi  installation till dig som vill laddahemma. Du får en nyckelfärdig lösning med snabb och säker elbilsladdning.

  •  Nyckelfärdiga laddboxar
  • Avdrag för grön teknik
  • Garanti på laddbox och installation

Laddboxbolaget

För att du som kund ska få ett så bra erbjudande som möjligt för elbilsladdning samarbetar vi med Laddboxbolaget både i Skåne och Göteborg. Via länken här intill får du ett riktigt bra erbjudande avseende en snabb och enkel laddlösning som passar dig.