Laddbox Göteborg – JS Elservice

Elbilar blir allt mer populära och många i Göteborg skaffar elbil då det flesta resorna görs inom Göteborgs stad. För att bli effektiv när det kommer till laddning och även kostnaden för laddning kan det vara bra att installera en egen laddbox för din elbil. En laddbox ger dig en snabb laddning men också en bra kontroll på när du laddar och på så sätt kan du styra hur ekonomisk din laddning blir. Att ladda bilen när elen är billig kan vara ett smart val och kan spara dig tusenlappar. Vi har många installationer i Göteborg av olika typer av billaddare som passar olika effekter och andra behov. Hör av er till oss så hjälper vi dig med en produkt och installation som passar just er.

Vad behöver du då tänka på när du skall investera i en laddbox för hemmet? 

  1. Välj effekt utifrån huvudsäkringar och biltyp samt körmönster. Desto högre effekt din laddbox kan leverera desto snabbare laddas bilen. En laddbox på 4 kW laddar ca 2 mils körning i timmen sen finns det laddboxar med mycket högra effekt men det ställer också krav på husets huvudsäkringar.
  2. Välj en smart laddbox som kan samverka med dina befintliga eller framtida solceller för optimerad kostnadseffektivitet
  3. Se över ditt abonnemang och se om du kan få ett avtal där du kan köpa el på timbasis. På så sätt kan du ladda bilen under ”billiga” timmar på dygnet.

Vi berättar gärna mer om de lösningarna vi tillhandahåller i Göteborg samt hjälper dig med all den informationen du söker kring laddboxar. Fyll i vårt formulär eller ring oss idag!
Det går också bra att maila info@jselservice.se eller ringa oss.

 

Vill du investera i en laddbox för hemmet?

Elbilar blir ett mer och mer vanligt färdmedel och ersätter eller kompletterar den traditionella bränslemotorn. Utmaningen med elbil är att det krävs lite mer planering för att nyttjandet skall bli så smidigt och effektivt som möjligt. Tillgång till egen laddbox är verkligen ett sätt att göra ägandet av elbilen lätt.

Vi berättar gärna mer om de lösningarna vi tillhandahåller samt hjälper dig med all den informationen du söker kring laddboxar. Fyll i vårt formulär eller ring oss idag!

Viktigt att tänka på:

  • Välj effekt utifrån huvudsäkringar och biltyp samt körmönster. Desto högre effekt din laddbox kan leverera desto snabbare laddas bilen. En laddbox på 4 kW laddar ca 2 mils körning i timmen sen finns det laddboxar med mycket högra effekt men det ställer också krav på husets huvudsäkringar.
  • Välj en smart laddbox som kan samverka med dina befintliga eller framtida solceller för optimerad kostnadseffektivitet
  • Se över ditt abonnemang och se om du kan få ett avtal där du kan köpa el på timbasis. På så sätt kan du ladda bilen under ”billiga” timmar på dygnet.

Att hitta rätt pris är lätt

Framtidens smarta och hållbara vardag byggs kring elektricitet.
Vi tycker att det skall vara lätt att få ett bra pris. Fyll i dina uppgifter i formuläret och skicka en förfrågan. Det går också bra att maila info@jselservice.se eller ringa oss.