Pris på centralbyte är lätt

Går ni i funderingar på att uppgradera er elcentral? Funderar ni på att bygga ut och behöver med plats i centralen? 

Räkna bara antalet säkringar i Er befintliga elcentral och läs av vad Ert fastpris för utbyte blir. Kolla även av så att måtten på den nya centralen räcker för att täcka igen hålet i väggen bakom den gamla centralen, eller prata med oss! 

Vi byter ut er elcentral, samtliga säkringar, installerar jordfelsbrytare, kontrollerar att allt är el-säkert och uppdaterar samtidigt er dokumentation så att ni vet vad som går till vad. El ska vara lätt. 

Viktigt att tänka på:

  • Om er anläggning i dagsläget inte har en jordfelsbrytare kan dolda jordfel i anläggningen upptäckas i samband med nyinstallation. Vid omfattande felsökning och åtgärd av jordfel tillkommer 455 kr/arbetstimme. 
  • Alla priser inkluderar arbete, material (och transportkostnader upp till 50 km från något av våra kontor. Vid längre körsträckor tillkommer kilometerersättning på 5 kr/km. 
  • Bytet av elcentral kan ta upp till en arbetsdag beroende på storlek – se till att ni klarar av vara strömlösa under arbetet. 
  • En förutsättning för arbetet är att området omkring elcentralen är röjt och åtkomligt för vår elektriker. 

Pris på laddboxar är lätt

Alla laddboxar kommer med uttag typ 2 vilket gör att de passar till alla moderna el- och laddhybrider. Läs mer hos din biltillverkare kring kompatibilitet eller fråga oss!

Har Ni solceller hemma eller funderar på att investera? Med *Zappi solcellspaket får Ni en extra uppsättning lastbalansering och trådlös styrenhet för avkänning av solcellsanläggningen, som krävs för intelligent styrning och Eco-laddning av Er bil.

Viktigt att tänka på:

  • Alla priser inkluderar upp till 10 m kabel för max 32A 3-fas och kabelförläggning från elcentral. Vid längre sträckor än 10 m tillkommer 120 kr per extra meter.
  • Befintlig elcentral och huvudsäkring förutsätts vara tillräcklig för installation. Säkring för laddboxen ingår i priset. 
  • Befintlig kanalisation förutsätts finnas och kan utnyttjas för dragning av ny kabel till laddbox alternativt att utanpåliggande dragning utan hinder är möjlig. För kabelskydd tillkommer 80 kr/m.
  • 1 st håltagning genom träkonstruktion, tex yttervägg ingår. Vid extra håltagning tillkommer 90 kr/genomföring. Vid genomföring i betong, dimension max 16mm diameter, tillkommer 195 kr/genomföring.

Vi samarbetar med Laddboxbolaget

Att hitta rätt pris är lätt

Framtidens smarta och hållbara vardag byggs kring elektricitet.
Vi tycker att det skall vara lätt att få ett bra pris. Fyll i dina uppgifter i formuläret och skicka en förfrågan. Det går också bra att maila info@jselservice.se eller ringa oss.